Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
Hasteko, oliotan, fideoei kolorea eman.
Zigalari burua kendu eta oliotan gorritu. Honi ardo zuria gehitu, tapatu eta utzi lasai egiten.
Fideoei olioa kendu, esne-gaina gehitu, intxaur muxkatu pixka bat jarri eta dena ondo murriztu.
Tomatea zati txikietan egin, karraspinak gehitu eta oregano pixka bat bota.
Zigala isatsari azala kendu eta zartagian gorritu.
Osagaiak platereratu eta aurkeztu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar