Errezetak lehenengo platerak

Gazta gainerretzailean gainerre. Bien bitartean, entsaladak maneatu oliba-olioa, gatza eta Modenako ozpina erabiliz. Plater batean jarri, eta gehitu pikilloko piperrak erditik ebakita, bai eta gazta ere. Haien gainean, jarri bi tipulin zerrenda, pinaziak eta mitxoleta-haziak. Bukatzeko, bota Modenako ozpinaren erredukzioaren zurrusta bat, olio pixka batekin.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar