Errezetak lehenengo platerak
Kus-kusa egosi, eta hozten utziko dugu.
Tipulin freskoa eta 3 porru gehituko ditugu, guztiak ere txiki-txiki eginda, eta ozpin-olioarekin nahasiko ditugu.
Molde batean sartuko dugu hori guztia, eta guakamolea jarriko diogu gainean. Guakamoleak behar adinako loditasuna izan behar du.
Apaindu egingo dugu otarrainxkak erabiliz. Koroa baten itxura emango diogu.
Azkenik, mandarinazko olioz egindako ozpin-olioa gehituko diogu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa