Errezetak lehenengo platerak
Urazak eta eskarola ur hotzetan garbitu eta ozpin-olioa egingo diegu.
Txipiroia garbitu, xerratu eta plantxan egingo dugu gatz pixka batekin.
Izokina pusketatan zatitu eta plantxan egingo dugu gatz apur batekin.
Entsalda ondorengo moduan plateraratuko dugu: plateraren erdian urazak jarriko ditugu, inguruan izokin pusketak eta gainean txipiroi zatiak. Amaitzeko, Modenako ozpin pittin batekin bainatuko dugu gure entsalada.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa