Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txipiroi entsalada epela
Osagaiak
  • Lollo uraza
  • Trento uraza
  • Eskarola
  • Uraza
  • Olioa
  • Gatza
  • Ozpina
  • Txipiroiak
  • Izokina
  • Modenako ozpina
Prestaketa

Urazak eta eskarola ur hotzetan garbitu eta ozpin-olioa egingo diegu.

Txipiroia garbitu, xerratu eta plantxan egingo dugu gatz pixka batekin.

Izokina pusketatan zatitu eta plantxan egingo dugu gatz apur batekin.

Entsalda ondorengo moduan plateraratuko dugu: plateraren erdian urazak jarriko ditugu, inguruan izokin pusketak eta gainean txipiroi zatiak. Amaitzeko, Modenako ozpin pittin batekin bainatuko dugu gure entsalada.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena