Errezetak bigarren platerak
Apio zurtoinak garbitu eta hariak ongi kendu. Zurtoin bakoitza lau zatitan moztu eta zati bakoitza luzetara fin-fin ebaki.
Apio zatiak silikonazko lurrunetako gailuan sartu, eskuekin ur tanta batzuk bota eta mikrohuin labean egosi potentziarik altuenean 6 minutuz.
Atera, apioari sardeskarekin buelta batzuk eman eta berriro sartu eta beste 4-6 minutuz egosten eduki. Atera eta epeltzen utzi.
Apioa epeltzen den bitartean tortilla egin 3 arrautzarekin zartagi txiki batean, ohiko prozedura jarraituz. Beste 3 arrautzarekin beste tortilla bat egin eta bi tortillak gorde.
Tipulina edo martorria txikitu.
Maionesa, laktonesa, sojanesa edo nahi den maionesa antzeko saltsa egin (erositakoak balio du).
Apio zatiak, aukeratutako usain-belarra eta maionesa nahasi.
Tortilletako bat platerean jarri oinarri bezala eta aurreko nahaskia gainetik jarri, ongi zabalduz. Beste tortilla gainetik jarri eta lixto.
Ogiarekin lagunduta jan.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa