Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Labrit Zabala abeslaria.
NOLA EGIN?
- Ontzi batean jengibrea eta soja saltsa nahastu.
- Sagar-ozpina gehitu eta nahastu.
- Atuna bertan sartu eta saltsan marinatu pare bat orduz.
- Ondoren, sesamo hazietatik pasa eta zartaginean erregosi.
Lagungarria egiteko:
- Magoa zuritu eta zatitu.
- Piper gorriari zurtoina eta haziak kendu eta zatitu.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta marinatzeko erabilitako saltsa gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa