Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Atun-tatakia
23:00
Osagaiak
  • --Atuna, 300 g
  • --Arroz-ozpina, 75 ml
  • --Sagardo-ozpina, 15 ml
  • --Soja-saltsa, 40 ml
  • --Jengibre hautsa, koilarakada txiki bat
  • --Sesamo haziak
  • --Mango bat
  • --Piper gorri bat
  • --Oliba-olio birjina
  • --Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Labrit Zabala abeslaria.

NOLA EGIN?

- Ontzi batean jengibrea eta soja saltsa nahastu.

- Sagar-ozpina gehitu eta nahastu.

- Atuna bertan sartu eta saltsan marinatu pare bat orduz.

- Ondoren, sesamo hazietatik pasa eta zartaginean erregosi.

Lagungarria egiteko:

- Magoa zuritu eta zatitu.

- Piper gorriari zurtoina eta haziak kendu eta zatitu.

- Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta marinatzeko erabilitako saltsa gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena