Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Atun gorri tartarra, sagarrarekin eta ahuntz gaztarekin
14:14
Osagaiak
  • --Atun gorria, 300 g
  • --Tomatea (zurituta eta hazirik gabe), 40 g
  • --Tipulatxa, 10 g
  • --Piper gorria, 10 g
  • --Laranja laurden baten azala birrinduta
  • --Ahuntz gazta, 20 g
  • --Sagarra, 20 g
  • --Maionesa pixka bat
  • --Ahuakate-olioa
  • --Gatza
  • --Piperbeltza
  • --Wasabia
  • --Errukula
Prestaketa

Gonbidatua: Asier Amondo Korrika-ko koordinatzailea

NOLA EGIN?

Gomendioa: Atuna izoztuta erosi, edota erositakoan norberak izoztea.

- Atuna tako txikietan zatitu.

- Tomatea zuritu, haziak kendu eta xehe-xehe zatitu.

- Tipulatxa eta sagarra xehatu.

- Piper gorria eta ahuntz gazta txikitu.

- Osagai guztiak batu eta laranja-azala birrinduta gehitu.

- Wasabi hautsak urarekin nahastu eta tartarrari gehitu.

- Maionesa eta ahuakate olioa erantsi.

- Gatz puntua eman eta dena ondo nahastu.

- Tartarra moldean jarri eta errukularekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena