Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Oso erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 105 kcal
GONBIDATUAK:
Mila Oliveri eta Garbiñe Urbieta
NOLA EGIN:
- Ura irakiten jarri, gatza gehitu eta pasta egozten eduki bost minutu inguru.
- Beste kazuela batean ura irakiten jarri eta gatza gehitu eta brokolia zatituta egosi.
- Antxoak gatzetan daudenak garbitu. Horretarako uretan gatza eta azala kendu. Ondoren, ongi lehortu. Gero, azala ongi kendu eta buztana kendu. Bizkarretik zabaldu eta erditik moztu, barrutik ere ongi garbituz.
- Pasta eta brokolia eginda daudenean, oliba oliotan baratxuria gorritu eta antxoak zati txikitan moztuta gehitu. Brokolia ere gehitu eta salteatu. Azkenik pasta gehitu eta dena ongi nahasi.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa