Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Tomate zopa hotza hegaluzearekin
Osagaiak
  • - Tomatea
  • - Tipulina
  • - Berakatza
  • - Azukrea
  • - Oliva olioa
  • - Jerez ozpina
  • - Hegaluzea kontserban
  • - Albahaka
  • - Gatza
  • - Piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 105 kcal

GONBIDATUA:

Mila Oliveri

NOLA EGIN:

- Berakatza zati txikitan moztu gorritzen jarri. Tipulin bat zati txikitan moztu eta gehitu.

- Tomateari azala kendu. Horretarako ura berotzen jarri. Tomateei ipurdia kendu eta puntan gurutze bat ebaki. Ur berotan 20 segundo sartu eta gero ur hotzetan. Hoztu direnean zuritu.

- Tomatea zati txikitan moztu eta tipulinarekin nahastu. Egiten utzi zuten 20 minutu.

- Eginda dagoenean birrindu eta kolatu. Gero berriz irekitzen utzi eta hozkailuan sartu.

- Hotza dagoenean, plater batean tipula sueztitua jarri eta hegaluzea kontserban. Ondoren tomate saltsa gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena