Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatza zainzuri saltsan
15:33
Osagaiak
  • - 2 legatz xerra (200 g bakoitza)
  • - Zainzuriak, lata bat
  • - 8 txirla
  • - Arrautza egosi bat
  • - Ilarrak, 100 g
  • - Baratxuria eta perrexila
  • - Irina
  • - Olioa eta gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 189 kcal

GONBIDATUA:

Mari Tere Alberdi

NOLA EGIN:

- Legatzari azala kendu eta irinetan igurtzi.

- Zartagin batean olioa berotu eta baratxuria bota.

- Ondoren,  legatza  zartaginean sartu eta erdi eginda dagoenean zainzuriaren ura bota.

- Gero, txirlak gehitu eta hauek erdi irekita daudenean iharrak gehitu.

- Perrexila zatitu eta zartaginean gehitu.

- Epeltzeko, zainzuriak eta arrautza gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena