Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, bisigua ta muxarrari ezkatak kendu eta erditik ebaki.
Muxarra eta bisiguari gatza bota eta oliba-olioaz busti.
Ale biak parrilan jarri eta egiten utzi. Kontuan izan muxarrak bisigua baino azal gogorragoa duela eta parrilan denbora gehiago utzi beharko duzula.
Bisigua platereratu eta hezurrak kendu.
Parrilan zartagia jarri eta baratxuria, pipermina eta oliba-olioarekin errefritoa egin.
Bisiguaren gainetik errefritoa bota eta ozpina edo limoiarekin gozatu.
Prest dagoenean, muxarra parrilatik atera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa