Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Informazio gehiago (2)
Hasteko, lapiko batean ekilore-olioa, piper beltza, erramua, berakatza eta gatz pixka bat jarri. Txerrikume zatia bertara sartu eta sutan konfitatu (tenperatura epelean egin).
Haragi salda, ardo zuria, limoi zukua, berakatza eta arto-irina lapiko batean sartu, koilara edo irabiatzeko edozein tresnarekin nahastu eta sutan egin.
Txerrikume konfitatua parrilan gorritu.
Txerrikumea parrilatik ateratzerakoan, saltsa gainetik bota eta koloretako letxuekin aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa