Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txerri iberikoaren masailak, patata pure gainean, perretxiko salteatuekin eta porru frijituarekin
23:52
Osagaiak
  • -Masailak, 6
  • -Tipulak, 2
  • -Porrua, 1
  • -Perretxikoak
  • -Olioa, gatza eta piperra
  • -Patatak, gurina eta esne-gaina
  • -Botila ardo erdia
  • -Irina
  • -Haragi-salda
Prestaketa

    Ondu masailak gatzez eta piperraz, eta gorritu oliotan. Gorritzen direnean, atera kazolatik eta jarri tipula egiten. Bigundu tipula oliotan, eta kolorea hartzen duenean, bota ardoa eta utzi urritzen. Gehitu irin pixka bat, eta utzi gorritzen, etengabe eraginez, erre ez dadin. Bota salda eta masailak, eta egindakoan, atera masailak, eta loditu saltsa. Saltsa egiteko, bota perretxikoak eta jarri gatz-puntuan.

    Egin patata-purea gurinarekin eta esne-gainarekin. Ebaki porrua juliana mehe-mehean, eta frijitu. Ipini purea plateraren erdian, masailak gainean, eta porru frijitua goienean.

    • Whatsapp
    • Whatsapp
    • Bidali
  1. EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena