Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txerri-masailak Idiazabal gaztarekin
13:58
Osagaiak
  • Txerri-masailak
  • Tipula
  • Azenarioa
  • Porrua
  • Baratxuria
  • Ardo beltza
  • Idiazabal gazta
  • Esnegaina
  • Gazta freskoa
  • Irina
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo ostatua
Prestaketa

Hasteko, barazki guztiak juliana eran ebakiko ditugu eta sutan jarriko ditugu gorritu arte. Ondoren ardoa gehitu, eta hau agortu arte sutan utziko dugu.

Jarraian, txerri-masailak sartuko ditugu lapikoan eta urez estaliko dugu dena. Irakiten utziko dugu bi ordu inguru.

Denbora hori pasata, masailak aterako ditugu beste lapiko batera, eta geratzen den saltsa irabiatu, puregailutik pasatu, eta masailei erantsiko diegu. Azkenik, lapikoa sutan jarri behar da azken puntua emateko.

Bestalde, gazta saltsa egiteko, bi gaztak eta esnegaina sutan jarriko ditugu eta urtzen direnean irabiatu egingo ditugu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena