Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Banillazko izozkia
Osagaiak
  • Esnea - litro bat eta erdi
  • Arrautza-gorringoak - 12
  • Azukrea - kilo erdi
  • Kanela - 1
  • Banilla-zotzak (8) edo banilla-hautsa (iritzira)
Prestaketa

Lehenik eta behin, jarri esnea irakiten, kanelarekin eta banilla-zotzarekin batera.

Ondoren, arrautza-gorringoak azukrearekin irabiatuko ditugu (banilla-hautsa erabiliz gero, irabiatu orain).

Esnea irakiten hasitakoan, bota arrautzak eta irabiatu guztia ongi, ondo disolbatu arte. Utzi hozten. Hozten denean, sartu izozkiak egiteko makinan, eta utzi han ordubetean.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena