Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txakolin aparduna eta mahats-izotza
Osagaiak
  • Txakolin aparduna egiteko:
  • Limoi ura - 300 g
  • Txakolina - 300 g
  • Azukrea - 25 g
  • Ura - 25 g
  • Gelatina - 2 g
  • Soda, sifoikada bat
  • Mahats-izotza egiteko:
  • Hazirik gabeko mahatsa - 200 g
  • Azukrea - 30 g
Prestaketa

Txakolin aparduna egiteko osagai guztiak nahastu, sifoian sartu eta pausatzen utzi.

Mahatsa birrindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena