Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Mausitxa gazta, irasagar-kremarekin eta intxaurrekin
Osagaiak
  • Idiazabal jatorri-izeneko gazta
  • Irasagarra
  • Azukrea
  • Ura
  • Intxaurrak
Prestaketa

Irasagarrak egosiko ditugu ur-azukretan, harik eta krema bat lortu arte. Irabiagailutik pasatuko dugu, eta ondoren, iragazki txinatarretik. Hozten utziko dugu.

Platerera aterako ditugu, nahieran apainduta, gazta, irasagar-krema eta intxaurrak.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena