Errezetak azkenburukoak edo postreak
Esne-gaina irakingo dugu kanela pixka batekin, eta azukrearekin nahastutako gorringoak gehituko dizkiogu. Ondoren, eragin egingo diogu, gelditu gabe.
Irakiten hasitakoan, sutatik atera, eta hozten utziko dugu.
Zizak eta saltsa-perretxikoak gurinarekin salteatu ondoren, hozten utziko ditugu.
Katilu batean jarriko ditugu krema eta perretxikoak, eta glas azukrea botako diegu gainetik. Gainerre egingo dugu, sopletea erabiliz.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa