Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Sagar-budina
Osagaiak
  • Sagarrak - 1,5 kg
  • Gurina - 50 g
  • 5 arrautza
  • Esnegaina - 250 g
  • Azukrea
  • Brandya
Prestaketa

Sagarrak zuritu, mutxikinak kendu eta dadotan zatituko ditugu.

Gurinetan sueztitu eta, azukrea eta brandy txorrotada bat botako diegu. Egosi eta sutatik kenduko ditugu.

Hoztutakoan, arrautzak eta esnegaina bota eta ongi nahastuko dugu guztia.

Molde batean sartuko dugu, aurretik oinarrian karamelua jarrita. Labean edukiko dugu ordubetez 100 gradutara.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena