Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Txerri saiheskiak:
Lapiko batean, osagaiak elkartu salda bat balitz bezala; irakiten hasten denean, estali, eta ordu betez egosten utzi. Lapikotik atera, eta, zartaginean, bi aldetatik gorritu. Hezurra kendu.
Salda eltze batean iragazita jarri, eta murriztu pixka bat, loditu arte. Saltsarekin, saiheskiak estali.
Patata gofrea:
Patata birrindu, eta trapu batera bota ur guztia kentzeko, trapu estutuz. Ontzi batean sartu, eta beste osagaiekin elkartu, eta ore bat egin. Gofreak egiteko makina berotu, eta koilarakada bat jarriko dugu, eta gofrea egin.
Kalea salteatuta:
Kalea egosi. Zartagin batean, baratxuria gorritu, eta kale egosia gehitu.
Etxeko ketchupa:
Kazola batean, osagai guztiak egosten jarri, eta utzi murrizten. Behar izanez gero, arto irina gehitu.
BUKAERA:
Plater baten erdian, patata gofrea jarri. Alde batean, kale salteatua, eta bestean, txerri saiheskia. Haragiari saltsa bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa