Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Sara Caliari eta Unai Etxebarria Il Tortellino dendaren jabeak dira. Italiatik ekarritako jakintzarekin ireki zuten denda Bilbon. Italiako produktu ugari saltzeaz gain, etxeko pasta freskoa eta saltsak ere badaude dendan salgai, eta horrelakorik ezin da beste inon aurkitu.
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
Nola egiten ditu Yaiza Castillerok erretxinazko belarritakoak?
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa