Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Aste Santuaren atarian egonda, Balmasedara joan gara, hango tradizioen berri izateko. Aitor Martinezek eta Nerea Lopezek gidatu gaituzte Pasioaren Interpretazio Zentroan barrena. Ondoren, putxerak ere nola prestatzen dituzten ikusi dugu.
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
Nola egiten ditu Yaiza Castillerok erretxinazko belarritakoak?
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa