Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
18 urterekin hasi zen harakin bezala Jon Diaz. Egun, bere harategian, bertoko okela saltzeaz gain, prestatutako jaki eta platerak ekoizten dituzte, hala nola, saltxitxak, hanburgesak, txistorra edo bularki beteak. Bildotsak, saiheskiak eta untxiak ere kozinatzen dituzte enkargupean.
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.