19:50

Eurocup

Atzerapausoa, Lituanian (83-71)

eitb.eus

Berlinen lortutako garaipenak ez du jarraipenik Lituanian izan eta Bilbao Basketek galdu eta sailkapeneko azken postuan jarraituko du.

• Bidali

Lehen zatian RETAbet Bilbao Basketek bi aurpegi erakutsi zituen Lietuvos Rytasen kontra. Aurreneko hamar minutuetan, erasoan eskas eta lokartuta, 9 puntu besterik ez zituzten lortu bilbotarrek (21-9); bigarrenean esnatu eta markagailuan hurbiltzea lortu zuten (42-35 atsedenaldian).

Hirugarren laurdena nahiko parekatu joan zen, batez ere Hervelleren puntuei esker, baina laurdeneko azken txanpan aldeak gora egin zuen etxekoentzat ia konturatu gabe (62-51).

Azken laurdenean, harrigarria badirudi ere, talde bat besterik ez zen kantxan ikusi, Lietuvos Rytas. Halere, markagailua apaintzea lortu zuten bilbotarrek (83-71).

LAURDENEZ LAURDEN

1. laurdena: 6-0, 8-6, 13-7 eta 21-9.

2. laurdena: 21-13, 26-19, 35-33 eta 42-35.

3. laurdena: 44-37, 53-48, 58-51 eta 62-51.

4. laurdena: 69-51, 71-55, 77-63 eta 83-71.