Receta Express

50 segundotan prestatzeko errezetak
  • 19:36 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • PILI MANTEROLA: Tomatea. oliba olioa, baratxuriak, ogi mamia, urdaiazpikoa, arrautza egosia, menda hostoa.
  • IGOR ZALAKAIN: Muskuiluak eskabetxean, Ibarrako piperrak ozpinetan, patata zorro on bat, perrexila.
Prestaketa

Joe Bidenek eta Pedro sanchezek izan duten 50 segundoko bileraren harira, horixe proposatu diegu Pili Manterola eta Igor Zalakain gure sukaldariei: zein errezeta prestatuko zenukete 50 segundotan?

Pili Manterola (Iribar jatetxea), salmorejoa:

Osagai guztiak aurretik prestatut edukia: Toomatea txikitua, oliba olioa, baratxuri ale zurituak, ogi mamia. Guztia irabiatu. Amaitzean, edalontzi edo plater sakon batean jarri eta gainera bota urdaiazpiko txikitua, arrautza egosi txikitua eta menda hosto bat. 

Igor Zalakain (Arzak jatetxea), zizka-mizka freskoa:

Nuskuiluak eskabetxean bol batera bota saltsa eta guzti. gainean, patata zorro on bateko patatak bota. Horiei gainetik jarri Ibarrako piperrak eta perrexil txikitua.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena