Receta Express

Imanol Ituiñoren hozkailua
  • 30:57 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • PILI MANTEROLA: ziazerbak, kakahuete krema, olibak, arrautzak, egindako enpanadilak, tabaskoa, olioa, gatza.
  • IGOR ZALAKAIN: ziazerbak, txorizo enpanadilak, hegalabur enpanadilen barruko mamia, olibak, arrautza, tabaskoa, olioa eta gatza.
Prestaketa

Imanol Ituiño magoaren hozkailuan topatutako osagaiekin egin dute magia gure sukaldariek.

Pili Manterolak ziazerba bolatxoak kakahuete kremaz

Ziazerbak egosi gatz eta olio pittin batekin. Ondoren xukatu. Taula batean ondo ebaki. Bolatxoak egin, erdian kakahuete krema pixka bat jarrita.

Arrautzak irabiatu eta horietatik pasa. Frijitu.

Olibak txiki-txiki egin pure bat egiteraino. Bolatxoen gainean jarri pixka bat, eta tabasko tanta bat bota.

Enpanadilak berotu eta dena txikitu, kurruskari bat lortzkeo. Hori plateraren azpian jarri, eta, gainera, ziazerba bolatxoak.

 

Igor Zalakainek ziazerba biribilkia ziazerba kreman:

Hegalabur enpanadilen kanpokoa kendu, barruko mamia hartu eta horri gehitu olibak txikituta eta tabasko tanta bat.

Ziazerba hosto handeiank aukeratu eta ur irakinetik pasa (olio eta gatz pittin batekin). Ondoren ur hotzetik pasa.

Mahaiaren gainean zabal-zabal jarri hostoak, eta prestatu dugun mami hori erdian jarri. biribilkiak egin.

Gainontzeko ziazerbak egosi (gatz eta olio pittin batekin) eta birrindu krema bat egiteko. Nahi izanez gero, arrautza bat egosi, txikitu eta kremari gehitu.

Platerean krema jarri, gainean txorizo enpanadilla 2-3 zatitan eta alboan egin ditugun biribilkiak.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena