Legatza ilarrekin eta ilarra arrautza egosiarekin prestatu dute Igor Zalakainek eta Pili Manterolak gaurko "Sukaldari Dema"n.
Igor Zalakain: legatza ilarrekin
Baratxuria eta urdaiazpikoa txiki-txiki egin eta sartai batean berotu kolore pixkat hartu dezaten, ondoren irin pixkat, ardo txuria, eta arrain salda edo ura gehitu, irakiten hasten denean legatza eta ilarrak gehitu eta 6 minututan egosita egongo da. Ilarren lekak eta patatekin saltsa egin, eta aurreko prestaketara gehitu saltsa gizendu dadin.
Pili Manterola: ilarrak arrautza egosiarekin
Tipula txikitu oliotan, eta aletutako ilarrak gehitu, goxatu denbora gutxian. Lekak uretan egosi, eta salda hori hori tipulari eta ilarrei gehitu.
Uretik pasatako arrautza gehitu (5 minutu), ontzi batean aurkeztu, ilarrekin batera.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/24
Lizardiren Baratza 58:38
2024/12/24
zidorrean 53:24
2024/12/24
Baipasa 175:14
2024/12/24
Kantu Kontari 55:24
2024/12/24
#-goizak_gaur_1400-# 32:06
2024/12/24
Kirol Legez 26:21
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa