Faktoria
Kafearen kultura falta
Euskadi Irratia
"Kaka zaharra da edaten dugun kafea". El Pais egunkariak Marisa Baqué kafe adituari eginiko elkarrizketatik eta izenburu horretatik abiatuta solastu gara hartzen dugun kafearen kalitateaz. Zerri begiratu behar diogu kafe bat hartzen dugunean eta nola hartu behar dugu kafea?
Kafearen kulturaz, kalitateaz eta aukerez hitz egin dugu Euskadi Irratiko Faktorian.
Maria Baqué kafe aditu eta dastatzaile profetsionalak azaldu dizkigu bere adierazpen horiek. Ismene Moreno Barista profetsional sarituak eta Gasteizko Iparla kafetegiko jabeak eman dizkigu kafearen zaporeari buruzko argibideak. Amaia Bengoetxea kafe ekoizleak, Akeita kafetegiko arduradunak azaldu digu kalitatezko kafea lortzeko prozedura. Aritz Aranorekin ( Deustuko Unibertsitateko irakaslea, kafe dastatzaile profetsionala, Kolonbian kafe berezien sektorean lanean ibilia) eratu dugu kafea prestatu, zerbitzatu eta hartzeko Autogida azkarra.
Titularren itzalean ezkutatzen diren arima, historia eta testigantzak ekartzen dizkigu argitara Aritz Agirrek astero Euskadi Irratiko "Faktoria"n.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/24
Lizardiren Baratza 58:38
2024/12/24
zidorrean 53:24
2024/12/24
Baipasa 175:14
2024/12/24
Kantu Kontari 55:24
2024/12/24
#-goizak_gaur_1400-# 32:06
2024/12/24
Kirol Legez 26:21
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa