Baipasa
On Ekin
On Ekineko Andrea Larrea nutrizionistak arrainak jatearen abantailez hitz egin digu, eta bi errezeta proposatu: Bakailao entsalada epela eta izokina barazki wokarekin.
Izokina
audioak (1)
Informazio gehiago (2)
Arrainaz aritu zaigu "Baipasa"n On Ekin zentroko Andrea Larrea nutrizionista. Animalia jatorriko proteina elikaduran gehitzen duten pertsonentzat, astean 2-4 bider sartzea gomendatu du, proteina iturri bikaina delako. Gutxi gorabehera, 1/2 urdina eta 1/2 txuria izatea aholkatu du. Aldea gantz edukian eta omega 3an dute.
Bestalde, etxeko txikiak,askotan, ez dira arrain zaleak izaten. Horiei askotan irin eta arrautza edo ogi birrindutik pasata ematen zaizkie arrainak. Larreak desberdindu egin ditu erositako legatz makiltxoak ala arrain "nugget"ak eta etxean egindakoak. Etxean egindakoak aukera bat izan ahal dira apurka-apurka zaporera ohitzen joateko. Gainontzeko jakiak bestelako sukaldatzeko metodoak erabiliz gero, ez dauka zertan horren kaltegarria izan, azkenean patroi orokorra baita baloratu behar dena.
Errezetak:
Bakailao entsalada epela
Izokina barazki wok-arekin
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/25
Kirol Legez 26:51
2024/12/25
Goizak gaur 31:53
2024/12/25
#-goizak_gaur_ab-# 31:53
2024/12/25
Faktoria magazina 176:00
2024/12/25
Faktoria 12:13
2024/12/25
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa