Amarauna
Ardo beroaz
Ardo beroa egiteko zein eratako ardoa erabili, zein osagai bota, zenbat gradutan "egosi"... datu horiek eman dizkigu M. Garaizabalek.
Mikel Garaizabal
Kopenhagen izan berria Mikel Garaizabal, han dastatu zuen ardo beroa. Euskal Herrian ordea, badakigu Gasteizen eskaintzen dutela Abenduaren 24an La Union tabernan, eta ipini berria dutela Donostiako Kontxan ardo beroa dakarren postua. 3,5 € eskaintzen dute, 12:00-22:00etara. Hori horrela, Mikel Garaizabalekin ardo beroa nola egiten duten ikasi dugu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/25
Kirol Legez 26:51
2024/12/25
Goizak gaur 31:53
2024/12/25
#-goizak_gaur_ab-# 31:53
2024/12/25
Faktoria magazina 176:00
2024/12/25
Faktoria 12:13
2024/12/25
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa