Amarauna
Napoliko pizzak
Arantxa Arza | EiTB Media
Goi mailako sukaldaritzatik datoz Dani Lasa eta bere kideak. Italiar erako pizzak egiten dituzte Grosen. Ama orea erabiltzen dute eta horren inguruko ikerketan ari dira burubelarri ireki zutenetik
Napoliko labea barruan sua gori-gori duela
Informazio gehiago (2)
Stefano Ferrararen labe borobildua beti dago piztuta Groseko Humo pizzeria berrian. Minutu eta erdian egosia dago ama orez eginiko pizza. Osagaietan, betiko gazta eta tomateaz gainera tripakiak, bakailoa, zizak erabiltzen dituzte, euren helburua baita, Napoliko pizzak egitea baina berta-bertako produktuak erabiliz. Donostiako Gros auzoan daude, San Franzisko kalean eta pandemiaren zailtasunei aurre eginez dihardute eguneroko lanean.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/25
Kirol Legez 26:51
2024/12/25
Goizak gaur 31:53
2024/12/25
#-goizak_gaur_ab-# 31:53
2024/12/25
Faktoria magazina 176:00
2024/12/25
Faktoria 12:13
2024/12/25
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa