Amarauna
Izozki gazi eta urtzen ez dena
Basque Culinary Centerren sortu dute horretarako formula, Luis Arrufat eta Alfredo Taboada irakasleek gidatu dute ikerketa eta Eneko Izkue taldekideak eman dizkigu xehetasunak eta Dani Lasak azalpenak
Izozkia zopa berotan
Informazio gehiago (2)
Baratzuri zaporea eman zioten izozkiari kasualitatez, Eneko Izkuek adierazi digunez. Formula kimiko bat apliatuz iritsi dira izozki gazi eta urtzen ez den honetara. Basque Culinary Centerren landu dute formula hori, eta ikasleek erronka hori lortu ez zutelako ekin zioten irakasleek. Baratzuri zopa beroan ipnitako izozkia ez da urtzen, hori erakutsi dute 2020ko Gastronomika kongresuan, Donostian.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/25
Kirol Legez 26:51
2024/12/25
Goizak gaur 31:53
2024/12/25
#-goizak_gaur_ab-# 31:53
2024/12/25
Faktoria magazina 176:00
2024/12/25
Faktoria 12:13
2024/12/25
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa